Accident sau tentativă de sinucidere? Un fost candidat al Primăriei Bârlad s-a împuşcat în gură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Andrei, fostul candidat la Primăria municipiului Bârlad, a ajuns, ieri după-amiază, în stare gravă la spital cu o plagă împuşcată în zona gurii.

Omul de afaceri bârlădean a ajuns la Spitalul Municipal de Urgenţă „Elena Beldiman" din Bârlad cu o ambulanţă, el fiind adus într-o stare destul de gravă, fiind diagnosticat cu „plagă împușcată cu retenție de corp străin în bolta palatină".

Tragedia a avut loc în curtea locuinţei sale, cea care l-a găsit fiind chiar femeia care are grijă de curăţenie.

Anchetatorii iau în calcul atât varianta unui accident, cât şi varianta unei tentative de suicid. Ieri, una din rudele lui Daniel Andrei a susţinut sus şi tare că nu e vorba de sinucidere, ci de un accident.

„Din declaraţiile unui membru de familie care a însoţit victima la spital, rezultă faptul că este vorba de un incident petrecut în mod accidental, fiind folosit un pistol cu bile pe care aceasta îl deţinea în mod legal. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul", ne-a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

„Noi luăm în calcul și varianta unei tentative de suicid din mai multe considerente. Dumnealui susţine că îşi curţa arma la domiciliul său, dar nu am reuşit să găsim nici arma şi nici nu am descoperit vreo picătură de sânge. În schimb, în mașina dumnealui, pe locul şoferului am găsit câţiva stropi de sânge. Însă, nu am găsit nici în maşină arma şi e posibil ca totul să se fi petrecut în altă parte, chiar în afara curţii. S-ar putea chiar ca locul incidentului să fie undeva pe un câmp, mai ales că maşina era plină de praf" , a declarat procurorul de caz, Alice Ruja.

Surse din anturajul lui Andrei spun că acesta ar fi căzut într-o depresie în ultimul timp din cauza conflictelor politice de care a avut parte în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale din 10 iunie.

Împotriva sa există câteva plângeri care îl acuză că ar fi dat mită electorală, dar cu toate astea, poliţiştii nu au început, încă, urmărirea penală.

Candidatul PP-DD la Primăria Bârlad, acuzat de mită electorală

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite