Accident spectaculos! Un vasluian era cât pe ce să fie strivit de o maşină GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proprietarul Daciei era cât pe ce să fie strivit
Proprietarul Daciei era cât pe ce să fie strivit

Un bărbat din Vaslui a scăpat, ca prin minune, cu viaţă, după ce maşina sa a fost lovită de un alt autoturism implicat cu câteva secunde mai devreme într-o tamponare. Incidentul a avut loc vineri după-amiază, iar una din maşinile implicate aparţine Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui.

Accidentul a avut loc pe una dintre cele mai circulate şosele din oraş, chiar în faţa Tribunalului. Potrivit martorilor, şoferul unui Mercedes ar fi intrat într-o depăşire neregulamentară a unui microbuz care aparţine Inspectoratului Şcolar Judeţean, iar de acolo a ricoşat într-o Dacie parcată la marginea drumului.

Totul s-a întâmplat în timp ce proprietarul Daciei vroia să intre în maşină să îşi un pulover. Norocul său a fost acela că a auzit izbitura şi s-a ferit la timp cât să nu fie strivit de Mercedes.

Microbuzul Inspectoratului Şcolar a rămas fără o roată

„Pot să spun că am avut mare noroc. Chiar în acel moment am vrut să îmi iau un pulover de pe bancheta din spate când am auzit o bubuitură. Când am întors capul am văzut că Mercedesul vine spre mine şi am sărit cât am putut. O fracţiune de secundă şi eram strivit", ne-a povestit îngrozit proprietarul Daciei.

De cealaltă parte, şoferul Mercedesului susţine că nu el este cel vinovat şi dă vina pe conducătorul microbuzului, pe care îl acuză că nu s-a asigurat la plecarea de pe loc.

„Eu veneam de la semafor. Deodată am văzut că microbuzul pleacă de pe loc, deşi semnalizam demult. M-a izbit pe partea din faţă, după care m-am oprit în Dacie. Bine, măcar, că nu l-am lovit pe proprietarul Daciei!", susţine Valentin Popa, şoferul din Mercedes.

„Eu eram deja în mişcare şi tocmai ce dădusem prioritate la trecerea de pietoni. Am semnalizat stânga şi deodată m-am trezit că se izbeşte o maşină de mine. Dacă îl vedeam, opream", povesteşte Liviu Haba, şoferul microbuzului.

Varianta acestuia din urmă a fost confirmată şi de poliţiştii de la rutieră.

În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că vinovat de producerea accidentului se face şoferul mercedesului care a depăşit neregulamentar pe trecere de pietoni. Acestuia i s-a suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite