Accident grav la Vaslui! Trei persoane au ajuns în stare gravă la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, au ajuns în stare gravă la spital, duminică dimineaţă, în urma unui accident rutier provocat de tamponarea a două autotursime.

Ora 10:40 Şoferul vinovat de producerea acestui accident riscă să se aleagă cu un dosar penal, deoarece el s-a urcat băut la volan. „În urma testării cu aparatul alcool test a conducătorului auto în vârstă de 26 de ani, a rezultat o valoare de 0,51 de miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat“, ne-a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui

Ora 10: 08 Din primele informaţii oferite de poliţiştii vasluieni, vinovat de producerea acestui accident se face un şofer în vârstă de 26 de ani care se îndrepta spre Iveşti, pe DJ243E, la volanul unui Logan. Acesta se afla în maşină  împreună cu un bărbat de 38 de ani şi, la un momemnt dat, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal cu o autoutilitară în care se aflau două persoane, soţ şi soţie.

Accidentul a avut loc pe raza localităţii vasluiene, Coroieşti. Potrivit medicilor de la ambulanţă, victima cea mai gravă este o femeie de 34 de ani cu politraumatisme care a fost transportată la un spital din Iaşi.

Celelalte două victime sunt un bărbat de 35 de ani şi unul de 38 de ani care au fost transportaţi de echipajele medicale ale ambulanţei la Spitalul Municipal de Urgenţă „Elena Beldiman" din Bârlad.

Vom reveni cu amănunte

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite