Accident grav în Vaslui! Două adolescente au ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două adolescente în vârstă de 17 ani, din localităţile vasluiene Puşcaşi, respectiv Cozmeşti, au ajuns, aseară, la spital după ce au fost lovite în plin de o maşină pe trecerea de pietoni aflată în apropierea bazarului.

Potrivit primelor investigaţii ale poliţiştilor vasluieni, cele două adolescente au fost accidentate după ce se angajaseră regulamentar în traversarea şoselei.

La scurt timp de la producerea evenimentului rutier, fetele au primit îngrijiri medicale de la echipajele a două ambulanţe deplasate în zonă.

„În urma primelor cercetări desfăşurate la faţa locului, s-a stabilit că vinovat de producerea accidentului este conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 62 de ani, care nu a acordat prioritate de trecere celor două minore angajate regulamentar în traversarea străzii. În cauză a fost întocmit dosar penal pe numele şoferului pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de urgenţă unde au primit îngrijiri medicale.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite