ALEGERI LOCALE VASLUI Sora candidatului PDL dintr-o comună vasluiană a lovit maşina de campanie a USL cu ouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parbrizul maşinii a fost lovit cu ouă (Foto: ranker.com)
Parbrizul maşinii a fost lovit cu ouă (Foto: ranker.com)

Finalul de campanie electorală în judeţul Vaslui începe să prindă o turnură dramatică. Reprezentanţii USL din comuna vasluiană, Bălteni, au făcut o plângere la Poliţie după ce au fost bătuţi cu ouă de rudele şi susţinătorii candidatului PDL la funcţia de primar din această localitate.

Incidentul s-a petrecut în cursul zilei de ieri, atunci când unul din membrii echipei de campanie a USL a ieşit cu maşina prin satele componente ale comunei Bălteni.

Acesta a povestit că în momentul în care a ajuns în faţa casei Claudiei Romaşcu, sora candidatului PDL la Primărie, femeia a ieşit în stradă însoţită de o altă persoană şi a început să arunce cu ouă în maşinaîn care se afla bărbatul.

„Eu l-am sunat imediat pe primar, după care am mers la Postul de Poliţie din comună, unde a venit şi primarul. Am făcut şi o plângere, pe care am depus-o, astăzi (n.r. ieri), la Poliţie", a povestit Gheorghe Filip, membru USL.

Relu Constantin Braşoveanu, primarul comunei Bălteni, susţine că cetăţenii nu mai votează PDL şi, din această cauză, se recurge la o campanie foarte dură.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Vaslui despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite