ABERANT/ Reparaţia a zece trepte de la Primăria Bârlad costă cât o garsonieră confort I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Primăriei Bârlad s-au apucat recent de renovarea treptelor de la intrarea principală a Palatului Comunal din oraş

Preţul anunţat de către municipalitatea pentru repararea treptelor de la intrarea principală din Primărie i-a lăsat cu gura căscată pe contribuabili. Potrivit primarului Constantin Constantinescu, pentru această investiţie s-au alocat de la bugetul local nu mai puţin de 65.000 de lei. Edilul a declarat însă că există posibilitatea ca această sumă să nu fie de ajuns!

Vezi aici cum arată treptele de 65.000 de lei de la Primăria Bârlad


„Mai multe persoane mi-au spus că acele trepte arată foarte urât de aceea am decis că e timpul să le reparăm. Costul renovării este de 65.000 de lei", a declarat Constantinescu.

Suma reprezintă preţul aproximativ cu care se vând garsonierele confort I în municipiul Bârlad. Locuitorii urbei au rămas fără cuvinte când au auzit câţi bani de la bugetul local se cheltuie pentru această investiţie.

„Probabil le plachează cu aur, pentru că altfel nu-mi explic cum ar putea costa atât de mult. E o sumă aberantă", ne-a spus Gelu Cristea, profesor.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite