33.000 de pachete de țigări confiscate de polițiști (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii de frontieră vasluieni împreună cu grănicerii moldoveni au prins trei contrabandiști care au reușit să introducă în țară peste 33.200 pachete de țigări.

Operațiunea de prindere a contrabandiștilor a demarat în urma unei informații primite de la localnicii din comuna vasluiană Ghermănești, care i-au văzut pe traficanți când introdueau în țară țigările de contrabandă. Sosiți imediat la fața locului, polițiștii au găsit pe malul românesc al râului Prut 33 de colete cu ţigări de provenienţă Republica Moldova, marca „Plugarul", în care se aflau 33.200 pachete de ţigări. „În apropierea coletelor, cu ocazia cercetării zonei, a fost găsit ascuns în iarbă Gheorghe R. din Republica Moldova, în vârstă de 22 de ani.  Pe malul moldovenesc al râului Prut, autorităţile de graniţă vecine au descoperit  alţi doi conaționali şi autovehiculele folosite de aceştia pentru aducerea la malul râului a celor 33 colete cu ţigări, precum şi o barcă de cauciuc", a spus Irina Mirică Gheucă, purtătorul de cuvânt al IJPF Vaslui.

Gheorghe R. a fost reținut de polițiști urmând să fie preentat instaței cu propunere de arestare preventivă, iar țigările în valoare de 65.520 lei au fost confiscate.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite