Jandarmii s-au întâlnit cu suporterii CS Turnu Severin în cadrul unei campanii de prevenire a violenţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
suporterii au primit pliante de la jandarmi
suporterii au primit pliante de la jandarmi

În cadrul campaniei de prevenire a violenţei în sport  „Violenţa nu îţi ajută  echipa favorită", ce se va desfăşura pe toată perioada sezonului competiţional 2012-2013 din cadrul Ligii I de fotbal,  la sediul Jandarmeriei Mehedinţi, a avut loc astăzi  o întâlnire între jandarmi şi reprezentanţii galeriei CS Turnu Severin.

Întâlnirea a avut drept scop informarea suporterilor cu privire la faptele de natură contravenţională şi penală prevăzute de Legea 4/2008, pentru prevenirea producerii faptelor antisociale în interiorul dar şi în apropierea arenei sportive.

 "Au fost aduse mulţumiri suporterilor mehedinţeni pentru comportamentul de care au dat dovadă în sezonul competiţional trecut, fiind îndrumaţi să dea dovadă în continuare de spirit de fair-play, atitudinile sau gesturile nesportive putând atrage consecinţe nedorite", precizează IJJ Mehedinţi într-un comunicat de presă.

 La sfârşitul întâlnirii au fost distribuite pliante conţinând principalele prevederi legale referitoare la obligaţiile participanţilor la manifestările sportive.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite