Peste 200 de jandarmi vor asigura măsurile de securitate pe stadionul municipal la meciul CS Turnu Severin – Dinamo Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
jandarmii au luat măsuri speciale de ordine
jandarmii au luat măsuri speciale de ordine

Astăzi, cu începere de la ora 20,20, se va disputa meciul de fotbal dintre echipa nou-promovată  CS Turnu Severin şi SC Dinamo Bucureşti, pe stadionul municipal din Drobeta Turnu Severin.

Fiind catalogată drept o competiţie cu un grad ridicat de risc, peste 140  de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi alături de 70 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Fraţii Buzeşti" Craiova vor asigura condiţiile de securitate în zona apropiată şi imediată arenei sportive, pe traseele de afluire/defluire ale spectatorilor atât înainte de începerea meciului, cât şi pe timpul şi după încheierea acestuia. Şi poliţiştii locali, precum şi angajaţii unei firme de pază vor asigura ordinea în preajma stadionului.

 Organizatorii spun că accesul publicului în stadion va fi permis de la ora 18.30,  iar începând cu  ora 16.30,  se va interzice vânzarea şi consumul de băuturi alcoolice în apropierea arenei sportive.

 „Având în vedere faptul că str. Independenţei va fi închisă circulaţiei auto, între străzile Splai Mihai Viteazu şi Iuliu Maniu,  recomandăm spectatorilor să se prezinte din timp la stadion, pentru a evita aglomeraţia, la  porţile de acces corespunzătoare sectoarelor prevăzute pe bilet, respectând indicaţiile  forţelor de ordine aflate în  dispozitivele de filtrare", recomandă Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Mehedinţi.

 După estimările organizatorilor, peste 14.000 de persoane vor fi prezente în această seară pe stadionul municipal având în vedere că este prima confruntare din acest sezon.  

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite