CS Turnu Severin - Dinamo 1-2 MARIAN BONDREA, antrenorul de la Severin: “Parcă la un moment dat nu vroiau să câştige”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nou-promovata echipă CS Severin  a debutat cu stângul în noua ediţie de campionat. Echipa antrenată de Dario Bonetti s-a impus pe terenul de la Severin cu 2-1, marcatorul golului decisiv fiind Ionel Danciulescu (min. 80).  Axente şi Dănciulescu au înscris pentru roş-albi, iar pentru gazde Vancea.

Marian Bondrea, antrenorul de la CS Severin, le-a reproşat jucătorilor săi că nu au luptat pentru victorie.

"Sunt supărat pentru că vroiam să facem o bucurie spectatorilor noştri care ne-au onorat cu prezenţa la joc. Din păcate fotbalul joacă feste, nu ştiu dacă Dinamo a fost mai bun ca noi, probabil dacă au câştigat or fi fost. Eu pe de o parte i-aş felicita pe jucătorii mei pentru că au făcut un efort deosebit, cred că am arătat că ştim ceva fotbal, deci nu am fost întâmplător acolo în teren, dar în acelaşi timp le-aş reproşa nişte lucruri elementare. Parcă la un moment dat nu vroiau să câştige, le făceau cadou lui Dinamo pentru că golurile efectiv au fost făcute cadou. Poate şi căldura a fost prea mare pentru nişte jucători care debutau sau redebutau în prima ligă", a spus Marian Bondrea în timpul conferinţei de presă.

Tehnicianul  a mai spus că echipa sa a avut câteva ocazii "care puteau tranşa jocul în favoarea noastră, au fost execuţii foarte uşoare, dar din păcate tratate cu superficialitate. Chestia asta m-a deranjat şi le-am şi reproşat jucătorilor".

În schimb, antrenorul celor de la Dinamo, Dario Bonetti, s-a declarat mulţumit de jocul fotbaliştilor săi:

"Ştiam că ne aşteaptă o partidă dificilă aici din diverse motive şi unul dintre motive este acela că nu am depăşit încă faza în care să uităm oboseala mai mult mentală din partida de  Super Cupă. Ştiam că vom întâlni o echipă bună. Am numai cuvinte de laudă la adresa terenului şi trebuie să aduc complimentele mele jucătorilor mei care suferind au reuşit să câştige în final această partidă"  

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite