VIDEO Armă artizanală cu 39 de gloanțe descoperită într-o căsuță poștală din Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Armele au fost descoperite în trafic
Armele au fost descoperite în trafic

Locatarul dintr-un bloc aflat pe Aleea Castanilor din cartieul Crihala a avut astăzi parte de o surpriză de proporții după ce a descoperit în căsuța poștală o armă artizanală cu 39 de gloanțe, învelite în ambalaje de plastic.

UPDATE ora17. 53

La sosirea jurnaliştilor locatarii blocului nu au mai ieşit din apartamente. Cel care a găsit arma nu a dorit să vorbească cu presa. Administratorul blocului spune că oamenii se tem să  spună ceva pentru că nu ştiu cine a lăsat pistolul în căsuţa poştală. Femeia bănuieşte că posesorul armei s-a descotorosit de ea. Poliţiştii de la Serviciul de arme şi muniţii din cadrul IPJ Mehedinţi s-a deplasat la faţa locului. Arma a fost ridicată, sigilată şi va fi trimisă la laborator pentru analiză balistică.

Omul a crezut că vecinii i-au lăsat mâncare pentru pisici în căsuța poștală, care nu era închisă cu un lacăt. Când a desfăcut însă ambalajele a constatat că înăuntru se aflau de fapt o armă confecționată artizanal și 39 de gloanțe. Bărbatul a mers imediat la administratorul blocului și i-a lăsat arma, iar acesta din urmă a chemat imediat poliția.

Vom reveni cu amănunte!

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite