Patru autoturisme s-au ciocnit pe bulevardul Nicolae Iorga, în apropierea sediului RAAN din Turnu Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
circulaţia pe bulevardul Nicolae Iorga s-a desfăşurat cu restricţie aproape o oră
circulaţia pe bulevardul Nicolae Iorga s-a desfăşurat cu restricţie aproape o oră

Patru autoturisme vor avea nevoie de reparaţii serioase după ce au fost implicate în această după-amiază într-un accident de circulaţie. Maşinile au ricoşat una în cealaltă din cauza unui şofer care nu păstrat distanţa regulamentară. Doi minori, pasageri în autoturisme, au fost transportaţi la spital cu răni uşoare

Din cauza unui conducător auto care nu a păstrat distanţa regulamentară în mers faţă de autoturismul care circula regulamentar, patru autoturisme au fost grav avariate în această după-amiază pe bulevardul Nicolae Iorga din Drobeta Turnu Severin.

 „Pe bulevardul Nicolae Iorga din Drobeta Turnu Severin a avut loc un accident de circulaţie pe banda de mers Turnu Severin - Şimian. Se pare că accidentul s-a produs din cauza autoturismului Renault, care nu a păstrat distanţa corespunzătoare în mers faţă de autoturismul din faţă. S-au acroşat, rezultând daune materiale ale autoturismului şi două victime minori, care au fost transportate la spital pentru mai multe investigaţii. Se vor face cercetări cu privire la modalitatea în care a avut loc acroşarea" a precizat comisarul Dumitru Ungureanu de la Biroul Poliţiei Rutiere Drobeta Turnu Severin.

 La faţa locului s-a adunat o mulţime de gură-cască, mai ales că o parte din conducătorii auto implicaţi în accident erau deosebit de nervoşi.

 Pe numele conducătorului auto vinovat s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite