Înapoi la şcoală în siguranţă. Poliţiştii promit un climat de siguranţă publică în incinta şi zona adiacentă unităţilor de învăţământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru anul şcolar 2011-2012, oamenii legii au început acţiunile de prevenire în rândul elevilor

Poliţiştii prin intermediul presei au transmis câteva sfaturi  preventive părinţilor pentru menţinerea unei legături permanente cu şcoala, supravegherea copiilor, cunoaşterea anturajului, precum şi a preocupărilor extraşcolare.

 Poliţiştii de proximitate au început şi acţiunile de prevenire în rândul elevilor, au fost îndrumaţi în scopul prevenirii infracţiunilor cu violenţă, furturilor, precum şi a adoptării unui comportament responsabil şi antivictimal.

 Anul trecut 30 de elevi au fost cercetaţi pentru diverse infracţiuni comise în afara unităţilor de învăţământ, ei nu au ajuns în spatele gratiilor, au fost doar amendaţi.

Tot anul trecut au avut loc şi cinci furturi de telefoane mobile, portofel şi carduri, din sălile de curs şi de sport, cazuri rămase cu autor necunoscut. Oamenii legii au vorbit şi de Planul de măsuri al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, privind asigurarea unui climat de siguranţă publică.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite