Un severinean a fost decoperit fără suflare, în propria locuinţă, de pompieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Butelia era deschisă şi bărbatul zăcea fără suflare pe podea
Butelia era deschisă şi bărbatul zăcea fără suflare pe podea

Dispeceratul I.S.U. “Drobeta” al judeţului Mehedinţi a fost anunţat, prin Sistemul de Apel Unic 112, despre existenţa unui miros persistent de gaz, pe casa scării unui bloc din municipiul Drobeta Turnu Severin

Alarma a fost dată de vecini speriaţi de mirosul puternic de gaz. A fost alertată Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de pompieri Drobeta Turnu Severin, care s-a deplasat la locul evenimentului cu o autospecială cu apă şi spumă, un echipaj de căutare-salvare cu o autospecială CBRN, un echipaj SMURD, un ofiţer şi 12 subofiţeri.

Pompierii au constatat că, mirosul provenea de la o butelie cu GPL lasată deschisă în interiorul apartamentului situat la parterul unui bloc de locuit.

„S-a pătruns în interiorul apartamentului prin forţarea ferestrelor de la bucătărie şi s-a constatat că, în bucătărie, se afla căzut, un bărbat, în vârstă de 69 ani ”, a declarat Ramona Nistor, purtător de cuvânt la ISU Mehedinţi.
   

Pompierii au închis robinetul de la butelie şi aragazul, au deschis ferestrele şi au lăsat în casă şi echipajul serviciului de ambulanţă, care a constatat decesul victimei.

Locatarii apartamentelor învecinate s-au autoevacuat înainte de sosirea echipajelor de pompieri. Cauza şi împrejurările producerii decesului urmează a fi cercetate de către organele de poliţie.



Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite