Un elev a fost lovit cu scaunul în cap, în Liceul Decebal din Drobeta-Turnu Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu câteva minute, un elev dintr-un liceu a ajuns la spital, după ce a fost lovit cu un scaun în cap de un coleg. Incidentul vine la două zile după ce un alt elev, din Filiaşi, şi-a pierdut viaţa în urma unei bătăi din sala de clasă.

În prezent, copilul a fost dus la Spitalul Judeţean din Severin, dar se simte bine. „Este conştient, cooperant, are un traumatism minor, nu i-a fost pusă viaţa în pericol“, a declarat Elena Volovoi, medic.

De asemenea, doctorul care i-a acordat băiatului primul ajutor spune că nu este vorba de nimic grav. „Copilul a venit cu puls mare, ceva probleme de respiraţie. Era cunoscut ca fiind un baiat cu spasmofilie. Abia mai apoi am aflat că a fost lovit. E mai mult o stare de panică, o să vedem ce va spune ancheta. Copilul era conştient, nu prezenta lovituri la cap. Nimeni nu a văzut cum s-a întâmplat incidentul. Copilul exagerează, e sensibil, e un mare semn de întrebare asupra a ce s-a întâmplat. A spus că l-a lovit cineva pe la spate, cu spătarul de scaun“, a declarat Stela Ciobotea, medicul din liceu.

Modul în care s-a petrecut incidentul nu este clar. „În pauză, un grup de elevi s-au jucat şi au ajuns la cabinet medical. Nu au fost lovituri dure, dar totuşi am sesizat medicul, ambulanţa şi echipajul de poliţie care în prezent este în clasă şi anchetează cazul“, a spus şi directoarea liceului.

Vom reveni cu amănunte!

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite