Prea scumpă pentru investitori. Fabrică de celuloză este scoasă, din nou, la licitaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lichidatorul cere 15 milioane de euro pe activele Celrom Drobeta Turnu Severin

 Fabrica de celuloză şi carton, S.C Celrom S.A  este sărca fată bogată a industrieri mehedinţene, prea scumpă pentru investitorii care au încercat să o cumpere.

O altă licitaţie are loc vineri, 14 octombrie, la ora 14.30 la sediul unităţii. Deja se ştie că există doi investitori care sunt interesaţi de Celrom.

  „Sunt doi investitori care au ofertele depuse la administratorul judiciar sau la lichidatori, Trebuie ca suma de 15.200.000 de euro să scadă deoarece au fost cinci licitaţii şi nu s-a prezentat nimeni”, a declarat Ion Mâţu,  prefectul judeţului Mehedinţi. 

    Până acum aceasta a fost scoasă la vânzare pentru un preţ de pornire de 20 milioane de euro, dar cu toate ca au fost organizate în jur de 30 de licitaţii, nu s-a gasit niciun cumparator. În schimb, firme dubioase au fost atrase de Celrom-ul.

„Acei zişii investitori erau interesaţi să taie fabrica, erau interesaţi de cupru, de inox. Ne-am opus total şi am apelat la oamenii legii, în momentul în care au început verificările au dat bir cu fugiţii.

Am informaţii că a fost tăiată şi furată coloana de apă, în proporţie de 400 de metri, de la Dunăre până la intrarea în combinat”, a declarat Gheorghe Talianu, liderul de sindicat de la Celrom.

Citeşte mai multe despre cum a fost falimentată această perlă a economiei mehedinţene, astăzi, în Adevărul de Severin !

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite