171 de poliţişti de frontieră din Mehedinţi au fost avansaţi în grad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ofiţerii şi agenţii  din cadrul  Poliției de Frontieră Mehedinți au fost avansaţi, astăzi, în grad la termen sau înainte de îndeplinirea stagiului minim.

Promovarea a avut loc în cadru oficial, pentru a marca Ziua Poliţiei de Frontieră. Cristian Marghitoiu are 30 de ani, lucrează în sistem de doar doi ani de zile şi s-a făcut remarcat prin activitatea desfăşurată în dispeceratul instituţiei.

Pentru mine este un pas înainte în carieră şi sper că mă va ajuta pe viitor să îndeplinesc obiectivele care sunt atribuite funcţiei şi să răsplăteasc încrederea persoanelor”, ne-a spus tânărul, avansat de la gradul de subinspector la cel de inspector.


Poliţiştii de frontieră nu s-au bucurat pe deplin de evenimentul festiv  din cauza colegilor evaluaţi. Pentru oamenii legii care nu vor reuşi să treacă testele, inspectorul şef Ion Mirescu este încrezător şi asigură că aceştia nu vor rămâne pe drumuri.


Vor fi luate măsuri pentru a proteja și a nu fi disponibilizați, vor fi puși la dispoziție, cei care nu vor trece testele, și se vor găsi probabil soluții în așa fel încât să-și continue activitatea ” a declarat inspectorul șef Ion Mirescu.


La evenimentul festiv, a participat și o delegație formată din polițiști de frontieră sârbi. Aceștia,  împreună cu angajații Inspectoratului Poliției de Frontieră Mehedinți, au contribuit la soluționarea a peste 30 de cazuri de contrabandă cu țigări netimbrate.




Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite