Doar trei persoane cu handicap au fost angajate, în acest an, prin intermediul AJOFM Mehedinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rata şomajului a fost, la sfârşitul lunii actombrie, de 9,37 la sută
Rata şomajului a fost, la sfârşitul lunii actombrie, de 9,37 la sută

În primele zece luni ale acestui an, prin intermediul AJOFM Mehediniţi, au fost încadrate în muncă un număr de 3.580 persoane. Printre acestea, 111 sunt absolvenţi ai diferitelor instituţii de învăţământ şi trei persoane cu handicap. 

În intervalul ianuarie - octombrie 2011, în urma serviciilor oferite gratuit de AJOFM Mehedinţi, au fost angajate (sau au primit certificate de producător agricol în urma absolvirii cursurilor de calificare) 3.580 persoane, din care 1.316 femei.

Peste 2100 de şomeri au fost angajaţi prin activitatea de mediere a muncii. Alţi 64 prin activitatea de informare şi consiliere privind cariera, 427 după absolvirea cursurilor de formare profesională, 58 de absolvenţi ai instituţiilor de învăţământ au fost angajaţi prin subvenţionarea locurilor de muncă, iar alţi 53 de absolvenţi au fost angajaţi, beneficiind de prime de încadrare în muncă.

Doar trei persoane cu handicap au fost încadrate în muncă prin subvenţionarea locurilor de muncă.

De asemenea, 205 şomeri indemnizaţi au fost încadraţi în muncă la distanţe mai mari de 50 km de localitatea de domiciliu sau şi-au schimbat domiciliul, beneficiind astfel de prime de încadrare sau de instalare. 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite