Un urmărit general a fost reţinut de poliţiştii de frontieră în Vama Porţile de Fier I. Bărbatul era căutat de poliţia din Austria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva Adevărul
Arhiva Adevărul

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I au depistat, marţi, în urma verificărilor efectuate la controlul de frontieră un cetăţean român, care era urmărit general în vederea extrădării  în Austria.

În ziua de 10 iulie, la ora 05.30, s-a prezentat la controlul de frontieră în Punctul de Trecere a Frontierei  Porţile de Fier I pentru a efectua formalităţile specifice de control a documentelor de călătorie  pentru ieşirea din România, Cătălin Ciuculescu, în vârstă de  36 de ani,  din comuna Şimian, judeţul  Mehedinţi. „În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au constatat că  C. Cătălin  este căutat pentru arestare în vederea extrădării de autorităţile poliţieneşti  din Austria, pe numele acestuia existând un mandat european de arestare din luna  noiembrie a anului  2011 pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat pe teritoriul acestei ţări", a declarat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi. Bărbatul a fost implicat în comiterea mai multor infracţiuni de furturi de autoturisme, dar şi spargeri din autoturisme în mai multe localităţi din Austria. Cătălin Ciuculescu a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale aparţinând Inspectoratului de Politie Judeţean Mehedinţi.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite