Depistat în trafic în timp ce transporta 10.000 pachete ţigarete fără documente legale de proveniență

0
Publicat:
Ultima actualizare:
întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată
întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată

Un bărbat din municipiul Caracal, judeţul Olt, a fost depistat pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin având asupra sa o cantitate de 10.000 de ţigarete, pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă.

P. Ion, de 43 de ani, din Caracal, a fost prins în cadrul unei acţiuni organizate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi, Biroului de Investigaţii Criminale şi Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin, pe linia prevenirii şi descoperirii faptelor de contrabandă şi comerţ ilicit cu produse accizabile.

Ţigările erau marcate corespunzător cu timbru fiscal de România.

Continuându-se cercetările s-a stabilit că bărbatul a achiziţionat de la un centru comercial din municipiul Drobeta Turnu Severin cantitatea de 10.000 pachete ţigarete în valoare de 125.000 lei, fără a respecta prevederile legale în vigoare, cu scopul de a le comercializa ulterior prin puncte de lucru aparţinând unei societăţi comerciale din oraşul Caracal.

Faţă de P. Ion s-a luat măsura  sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 1.500 lei şi confiscarea întregii cantităţi de produse accizabile.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite