ACCIDENT RUTIER Trei autoturisme s-au ciocnit pe DE 70, la intrare în Şimian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
autoturismele au fost grav avariate
autoturismele au fost grav avariate

Trei autoturisme au fost implicate duminică seară într-un accident de circulaţie, care a avut loc la intrarea în comuna Şimian, în dreptul restaurantului „Cambera".

Din primele verificări a rezultat faptul că vinovat de producerea accidentului a fost conducătorul unui autoturism care a pătruns pe DE 70 dinspre un drum lăturalnic. După ce a încălcat linia continuă, acesta i-a tăiat calea unui alt autoturism care circula regulamentar dinspre Drobeta Turnu Severin spre Şimian. Conducătorul auto plecase de la o nuntă din Severin pentru a lua o cunoştinţă din Şimian.

„A ieşit de aici de sub pod, mi-a tăiat calea, a fost din scurt, nu avea lumini, nu am avut ce să-i fac. Pe mine din impact m-a aruncat în altă maşină pe banda asta", a povestit bărbatul.

Şoferul vinovat, care peste o lună împlinea un an de când are permis de conducere, nu prea reuşea să explice ce s-a întâmplat.  

„Am venit de acolo de sub pod şi am vrut să fac stânga. Dumnealui venea din spate şi altă explicaţie mai multă n-am ce să dau", s-a scuzat acesta.

Poliţia rutieră efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului.

„În seara zilei de 19 august, în jurul orei 22,00, am fost sesizaţi prin serviciul de urgenţă de producerea unui accident rutier pe raza comunei Şimian. Ne-am deplasat la locul accidentului unde am constatat că sunt implicate trei autotursime. Din accident au rezultat trei victime, care au fost conduse la Spitalul Judeţean pentru acordarea de îngrijiri medicale. În prezentăm efectuăm cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările accidentului", a precizat agent şef adjunct Cătălin Rujan de la Poliţia Rutieră Mehedinţi.

Din fericire, victimele au scăpat cu răni uşoare.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite