Mihai Stănişoară: Am auzit că vor fi prezenţi în secţii de votare procurori sub acoperire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Stănişoară, prim-vicepreşedintele PDL şi senator de Mehedinţi, a declarat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă la Drobeta Turnu Severin, că în secţiile de votare vor fi prezenţi procurori sub acoperire.

Declaraţia a fost făcută în contextul unei discuţii pe marginea fraudelor care s-au comis la referendum. Zilele trecute, Parchetul de pe lângă ÎCCJ anunţa că trei preşedinţi de secţii de votare şi un membru al unei secţii de votare din judeţul Mehedinţi au fost trimişi în judecată pentru fraude la referendum.

„Ceea ce vă pot spune eu în premieră este că am auzit că vor fi prezenţi în secţii de votare procurori sub acoperire, deci oameni care să poată realiza flagrant în direct. Şi nu numai în timpul votului, dar şi în campanie (...) Singura teamă a lor este legată de justiţie", a spus senatorul Mihai Stănişoară.

Întrebat cum crede că va fi această campanie electorală în judeţul Mehedinţi, prim vicepreşedintele PDL a declarat că este foarte posibil să asistăm şi la arestări în direct.

„USL în Mehedinţi este condus de Adrian Duicu, dar judeţul şi Severinul nu sunt ale lui. Sunt ale oamenilor. Va fi o campanie ca oricare alta, noi suntem pregătiţi pentru ea. Poate am învăţat şi noi din cele trecute mai mult. Noi am crezut că trăim în anul 2012, în Europa şi că este posibilă o conduită civilizată şi de bun simţ. Acum lucrurile s-au schimbat faţă de locale şi referendum pentru că nu cred că le va mai fi simplu să convingă oamenii să fure pentru ei. Nu ne aşteptăm să dispară total intenţia şi abordarea, dar vor fi surprize mergând până la arestări în direct, flagrant în direct. Acestea cu siguranţă vor fi pentru că ei nu se potolesc. El (n.r. Adrian Duicu - preşedintele USL Mehedinţi) a avut noroc că nu vorbeşte cu Dragnea la telefon, că Dragnea îl consideră un gunoi fără valoare fiindcă altfel ar fi fost direct în dosarul de la DNA direct. Dar norocul lui este că Dragnea nu dă doi lei pe el", a mai spus parlamentarul mehedinţean.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite