Scandal cu pietre şi topoare la marginea Severinului între un taximetrist şi un client

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un taximetrist din Drobeta Turnu Severin risca să fie linşat în această seară în urma unui scandal cu un client dacă în ajutorul lui nu săreau colegii de la firmă.

Incidentul s-a petrecut la 2 kilometri de Drobeta Turnu Severin, în satul Magheru, una din localităţile cu cea mai ridicată rată a infracţionalităţii din judeţul Mehedinţi.

Proprietarul firmei de taxi, Florin Vătăşescu, spune că angajatul său a scăpat ca prin minune cu viaţă: „Şoferul spune că au tras cu pistolul în el, că s-au pus cu toporul pe maşină, că nu au vrut să-i dea bani, că l-au bătut, au venit alte maşini să-l scape şi noi am chemat poliţia. Clientul nu a vrut să-i plătească cursa, iar rudele acestuia s-au pus cu picioarele pe maşină, şoferul a fugit şi ei au început să tragă după el". Casa de marcat a autoturismului taxi a fost distrusă, iar maşina unui coleg de la firma de taxi a fost avariată la aripa stângă din spate, cel mai probabil din lovirea cu pietre. La faţa locului au ajuns zeci de taximetrişti pentru a sări în ajutorul colegului lor. Oamenii spun că deseori în acest sat sunt agresaţi ori ţepuiţi de clienţii care refuză să le mai achite cursele.

image

Spiritele s-au mai calmat abia după ce la faţa locului au ajuns mascaţii de la IPJ Mehedinţi. Poliţiştii au ridicat mai multe probe de la faţa locului şi urmează să stabilească dacă s-au tras şi focuri de armă, aşa cum susţine taximetristul agresat.

„În această seară am fost sesizaţi cu privire la faptul că pe linia a doua în satul Magheru a avut loc un cpnflict spontan soldat pe fondul neachitării unei curse efectuate în regim de taxi. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă a poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin şi dispozitivul de siguranţă, care în urma verificărilor efectuate a identificat persoanele implicate în conflict. E vorba de patru persoane. În momentul de faţă au fost conduse la sediul de poliţie sunt audiate, continuăm cercetările pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest conflict şi vinovăţia persoanelor implicate. (...) Urmează să stabilim şi acest lucru privind folosirea sau nu armelor de foc. S-au folosit pietre, eventual obiecte contondente, dar ele vor fi identificate în vederea continuării cercetărilor", a precizat inspectorul principal Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite