Un bărbat a scos cuţitul într-un restaurant din Turnu Severin pentru a convinge o femeie să-l însoţească

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi  Judeţean Mehedinţi a fost sesizat astăzi cu privire la faptul că într-un restaurant din hipermarketul situat pe B-dul Aluniş, din municipiul Drobeta Turnul Severin, un bărbat a scos un cuţit, ameninţând  persoanele de la o masă.

Echipajul de jandarmerie care s-a deplasat la faţa locului, a identificat autorul scandalului în persoana lui D. M. Mirel, de 41 ani, fără ocupaţie, din comuna Brezniţa Ocol, judeţul Mehedinţi.

„În urma verificărilor s-a stabilit că persoana în cauză a ameninţat cu un cuţit un grup de persoane aflat la o masă, după ce una dintre tinere a refuzat să îl urmeze. Speriată de gestul bărbatului, o persoană aflată la aceeaşi masă, a sunat la 112, solicitând sprijinul forţelor de ordine. În urma controlului corporal preventiv, jandarmii au găsit asupra bărbatului, un cuţit cu lamă detaşabilă prevăzută cu filet, având lungimea totală de 22 cm şi lama de 12 cm", a declarat Claudia Mendea, purtătorul de cuvânt al IJJ Mehedinţi.

Actele de constatare întocmite de jandarmi au fost înaintate instituţiilor competente în vederea continuării cercetărilor.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite