Proprietarii rablelor care nu au prins un voucher continuă să stea la coadă în aşteptarea unei suplimentări de tichete

0
Publicat:
Ultima actualizare:
zeci de dacii trase pe dreapta în zona remat-ului
zeci de dacii trase pe dreapta în zona remat-ului

La Drobeta Turnu Severin, programul Rabla s-a încheiat îndată ce a început. Asta pentru că cele 22 de vouchere alocate REMAT-ului din oraş s-au epuizat în primele minute de la deschiderea centrului de colectare.

Cu toate acestea, zeci de proprietari de autoturisme continuă să stea la coadă în speranţa că ar putea fi suplimentate numărul tichetelor.

De teamă că ar putea rămâne fără voucher unii dintre ei dorm în maşini, doar ca să fie primii la rând.

„Stăm aici de o lună şi ceva şi mai dormim în ele. Le-am numerotat şi noi nu am mai prins rând, eu am fost a zecea maşină aici", a spus o doamnă. „Venim pe rând şi le păzim, dormim prin maşini, facem cu schimbul, câte doi-doi", a spus un alt proprietar al unei Dacii vechi.

Programul de stimulare a înnoirii parcului auto prevede ca românii care au maşini mai vechi de 10 ani pot primi pe ele 3.800 de lei, bani pe care să-i folosească la cumpărarea unui autoturism nou.

Pe de altă parte, locuitorii din apropierea Remat-ului sunt foarte nemulţumiţi de faptul că zecile de maşini care aşteaptă la coadă încurcă circulaţia, mai ales că strada este îngustă şi plină de gropi.

 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite