O prostituată minoră surprinsă în timpul unei partide de sex cu un client

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

O tânără de 16 ani, din Drobeta Turnu Severin, riscă să ajungă după gratii pentru prostituţie, după ce a fost prinsă de jandarmi în timp ce întreţinea raporturi sexuale cu un client, într-o zonă unde îşi fac veacul prostituatele din municipiu. Pentru partida de sex, minora primise de la client 10 euro.

În timpul executării unei misiuni de patrulare pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, un echipaj de jandarmerie a surprins aseară într-o clădire dezafectată  din zona Sălii Polivalente, două persoane în timp ce întreţineau un raport sexual oral.

A fost identificată minora P.A., de 16 ani, care este susceptibilă de săvârşirea faptei de prostituţie. În schimbul sumei de 10 euro, aceasta a acceptat să meargă împreună cu bărbatul, dar a fost surprinsă în flagrant de către jandarmi.

„Minora nu este la prima abatere de acest gen, ea a mai fost anterior sancţionată contravenţional de jandarmi pentru atragerea de persoane în vederea întreţinerii de raporturi sexuale", a precizat Claudia Mendea, purtătorul de cuvânt al IJJ Mehedinţi.

Dosarul cu actele premergătoare a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, în vederea continuării cercetărilor.

 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite