Patru tineri i-au furat unui bătrân din Livezile bijuteriile din aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii au reţinut patru tineri din Craiova, care i-au sustras unui bătrân din localitatea Livezile-Mehedinţi mai multe bijuterii din aur.

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Vînju Mare  au fost sesizaţi în data de 21 august prin S.N.U.A.U. 112, de către B. G., de 43 ani, din comuna Livezile, judeţul Mehedinţi, cu privire la faptul că patru tineri pe care nu îi cunoaşte, au sustras din locuinţa lui Z. Petre, de 73 ani, din aceeaşi localitate, mai multe bijuterii din aur (inele, lănţişoare) cu o greutate de aproximativ 30 grame.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Vînju Mare, care în urma cercetărilor au stabilit că în jurul orei 1430, la locuinţa părţii vătămate au venit patru tineri cu un autoturism de teren şi prin distragerea atenţiei părţii vătămate au pătruns în locuinţa acesteia forţând uşa de acces și dintr-un şifonier au sustras o casetă în care se aflau aproximativ 30 gr. bijuterii din aur.

Acţionând cu operativitate şi ca urmare a colaborării cu judeţele limitrofe, în jurul orei 18.00, poliţiştii din cadrul I.P.J. Dolj au identificat autoturismul în cauză pe raza comunei Cernăteşti, judeţul Dolj, al cărui conducător auto a refuzat să oprească la semnalul regulamentar al oamenilor legii, iar după urmărirea acestuia pe o distanţă de 30 km, s-a reuşit oprirea şi imobilizarea pe raza comunei Breasta, judeţul Dolj.

Cu ocazia legitimării ocupanţilor autoturismului, s-a stabilit că aceştia se numesc C. Narcis, de 23 ani, D. Eminovici, de 19 ani, V. Cristian, de 23 ani, G. Cristinel, de 31 ani, toţi din municipiul Craiova.

Cele 4 persoane au fost preluate şi conduse la sediul Secţiei 7 Poliţie Rurală Vînju Mare, unde în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că aceştia sunt suspecţii furtului comis în dauna părţii vătămate Z. Petre, fapt pentru care a fost începută urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi furt calificat.

De asemenea, a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore a celor patru persoane, iar astăzi judecătorii de la Vânju Mare au decis judecarea acestora în stare de libertate.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite