Trei minori au dat de furcă poliţiştilor severineni. În câteva luni au comis 9 furturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
poliţia continuă cercetările în acest caz
poliţia continuă cercetările în acest caz

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin au documentat activitatea infracţională a unui grup format din trei minori, cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani, toţi din municipiul Drobeta Turnu Severin, constând în aceea că, în perioada aprilie - iulie 2012, au comis un număr de 9 infracţiuni de furt de diverse genuri (din locuinţe, din anexe, de biciclete şi de animale.

Faptele comise de aceştia rămâseseră iniţial cu autori necunoscuți. Oamenii legii au solicitat 5 autorizaţii de percheziţie domiciliară, ocazie cu care au identificat o parte din bunurile sustrase.

"Cadrele Biroului de Investigații Criminale împreună cu lucrători ai Biroului de Ordine Publică şi efective ale Serviciului de Intervenție Rapidă au pus în executare cele 5 autorizaţii de percheziţie, la locaţii distincte, ocazie cu care au fost identificate şi recuperate bunurile provenind din săvârşirea infracţiunilor menţionate mai sus", a precizat Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Au fost recuperate bunuri şi valori în proporţie de 85% din prejudiciul reclamat de părţile vătămate, estimat la suma totală de 16.500 lei, acestea fiind restituite celor în drept.

În continuare se efectuează cercetări în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor trei autori, precum şi a stabilirii dacă la săvârşirea infracţiunilor au mai participat şi alte persoane.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite