Ofiţerii SCCO Mehedinţi au prins în flagrant doi tineri care cultivau cannabis în grădina de lângă casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
cei doi tineri la ieşire din Tribunalul Judeţean Mehedinţi
cei doi tineri la ieşire din Tribunalul Judeţean Mehedinţi

Doi tineri din judeţul Timiş, care  cultivau cannabis pe un teren din localitatea Racoviţa, au fost arestaţi  pentru 29 de zile pentru trafic cu droguri.

Cei doi tineri au fost prinşi în flagrant în noaptea de miercuri spre joi de poliţiştii de la Serviciul de Combatare a Crimei Organizate Mehedinţi în timp ce vindeau 250 grame de cannabis pentru suma de 10.000 de lei, pe raza comunei Racoviţa din judeţul Timiş.

„Poliţiştii din cadrul BCCO Craiova - SCCO Mehedinţi, sub coordonarea procurorului din cadrul DIICOT - Biroul Teritorial Mehedinţi şi cu sprijinul SIPI Mehedinţi, BCCO Timişoara - Serviciul Antidrog, SOS Timişoara şi Serviciul Criminalistic din cadrul IPJ Timiş au organizat o acţiune de prindere în flagrant a lui G.R.F., de 19 ani, din oraşul Buziaş, judeţul Timiş şi I.A.I., de 19 ani, din municipiul Lugoj, judeţul Timiş, în timp ce comercializau cantitatea de aproximativ 250 de grame cannabis contra sumei de 10.000 de lei, pe raza comunei Racoviţa, judeţul Timiş", a declarat un ofiţer SCCO Mehedinţi.

În urma efectuării a două percheziţii domiciliare, la una dintre locaţii, a fost descoperită cantitatea de aproximativ 126 grame cannabis şi un număr de 7 plante cultivate de cannabis cu o masă totală de peste 1 kilogram.

Tribunalul Judeţean Mehedinţi a dispus astăzi arestarea preventivă a celor doi tineri pentru trafic de droguri. Cercetările continuă în vederea identificării tuturor persoanelor implicate.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite