Poliţiştii de frontieră mehedinţeni au confiscat 60 de litri de alcool de la un bărbat din Băile Herculane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
alcoolul de contrabandă a fost confiscat
alcoolul de contrabandă a fost confiscat

Poliţiştii de frontieră mehedinţeni  au confiscat în cadrul unei acţiuni desfăşurate pe linia combaterii contrabandei, evaziunii fiscale şi a traficului cu produse accizabile, 60 de litri de alcool etilic de provenienţă sârbească.

Alcoolul aparţinea unui cetăţean din localitatea Băile Herculane care nu avea documente de provenienţă a mărfii şi era destinat comercializării pe piaţa ilegală din judeţul Caraş Severin.

„În cadrul unei acţiuni  desfăşurate pe linia combaterii traficului ilicit cu produse accizabile desfăşurate în după amiaza zilei de 23.08.2012, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu Severin au oprit  la un filtru organizat la intrarea în localitatea Gura Văii pe conducătorul  unui  autoturism Dacia, despre care deţineau date că se ocupă cu traficul cu produse accizabile", a declarat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

La controlul autoturismului aparţinând lui L. Nicolae, în vârstă de 64 de ani, din localitatea Băile Herculane, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au depistat în interiorul autovehiculului cantitatea de 60 de litri de alcool etilic pentru care acesta nu avea acte de provenienţă.

Cetăţeanul cărăşean a declarat că a cumpărat alcoolul din localitatea Gura Văii cu suma de 500 de lei cu scopul de a-l comercializa în localităţi din  judeţul Caraş Severin.

Lui  L. Nicolae  i s-a întocmit  lucare penală pentru savârşirea infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fară a fi marcate sau marcate necorespunzător peste  limita de 40 de litri de alcool etilic.

Întreaga cantitate de alcool în valoare de 718 de lei a fost indisponibilizată în vederea  confiscării.

.                                           

                                   

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite