Regele Asfaltului din Banat: „Mai necăjit ca mine în momentul de faţă vă spun eu că nu-i niciunul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
milionarul Georgică Cornu
milionarul Georgică Cornu

După ce salariaţii au protestat luni dimineaţă la poarta firmei Confort, milionarul Georgică Cornu a venit la Drobeta Turnu Severin, unde a susţinut o conferinţă de presă.

Întrebat de jurnalişti despre soarta angajaţilor săi, care nu şi-au mai primit salariile de două luni de zile, omul de afaceri a declarat că este mai „necăjit" decât ei.

„Mai necăjit ca mine în momentul de faţă vă spun eu că nu-i niciunul. Ei (n.r. muncitorii) se duc la altul, mai păcălesc unul, mai fură de colo, eu n-am de unde să fur. Sunt necăjit din toate punctele de vedere: eu nu dorm zi şi noapte pentru că nu este uşor să ai 2000 de angajaţi, când ai obligaţii, casa în care stau este garantată pe credite. Noi lucrăm după legi economice. Deci când ai toate astea asupra ta nu poţi să dormi liniştit", a spus regele asfaltului din Banat.

Cât priveşte achitarea salariilor restante, răspunsul milionarului nu a fost clar: „N-am dat salariile pentru că nu am încasat şi pentru că probabil vom încasa bani puţini, prioritar voi da salariile la oamenii cu care continui. La ceilalţi probabil, dacă intrăm în reorganizare ei pot să se înscrie la masa credală şi oricum le vom da salariile.Nu are rost să minţim că nu avem de ce".

Georgică Cornu a mai anunţat că a declanşat procedurile de insolvenţă pentru firmele Izometal şi Confort şi că în perioada următoare vor mai rămâne fără locuri de muncă şi alţi angajaţi.   

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite