135 jandarmi asigură ordinea publică la meciul de fotbal CS Turnu Severin - AFC Gloria Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi şi Grupării de Jandarmi Mobile Fraţii Buzeşti Craiova vor asigura măsurile de ordine  publică la meciul de fotbal dintre echipele CS Turnu Severin - ACF Gloria Bistriţa, ce se va disputa pe stadionul municipal, începând cu ora 19.00,  meci catalogat cu grad mediu de risc.

Organizatorii au pus în vânzare 2500  bilete, accesul publicului spectator este permis în stadion începând cu ora 17.30.

Jandarmii le reamintesc spectatorilor că pe timpul desfăşurării meciului se interzice comercializarea şi consumul băuturilor alcoolice în imediata apropiere a arenei sportive.

De asemenea, în incinta arenei sportive este interzis accesul persoanelor care se află în stare de ebrietate sau care se află sub influenţa substanţelor halucinogene, al persoanelor care au asupra lor băuturi alcoolice, arme şi muniţii de orice fel, făclii, torţe, artificii, petarde, materiale explozive, incendiare sau fumigene, substanţe toxice, halucinogene, cuţite, pumnale, şişuri, ori alte asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împingere ori lovire.

Publicul nu are acces pe suprafaţa de joc sau în zona vestiarelor. Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică.

Spectatorilor le este interzis să escaladeze gardurile, care delimitează spaţiul de joc sau gardurile interioare de separare a sectoarelor, să arunce asupra celorlalţi spectatori, oficiali sau jucători a precum şi în direcţia suprafeţei de joc cu obiecte de orice fel sau cu substanţe corozive care murdăresc, să refuze părăsirea imediată a arenei sportive, dacă măsura evacuării a fost dispusă de către personalul de ordine şi siguranţă sau de către forţele de ordine.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite