Conflictul de la Liceul Auto s-a stins, conducerea IŞJ Mehedinţi a revenit asupra deciziei de numire în funcţia de director adjunct a unui profesor din afara liceului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
conducerea IŞJ Mehedinţi a revenit asupra deciziei
conducerea IŞJ Mehedinţi a revenit asupra deciziei

Protestul cadrelor didactice de la Colegiul Tehnic de Transporturi Auto din Drobeta Turnu Severin s-a stins astăzi, după ce conducerea Inspectoratului Şcolar Mehedinţi a revenit asupra deciziei de numire în funcţia de director a unui profesor din afara liceului.

Profesorii au protestat săptămâna aceasta faţă de numirea politică în funcţia de director adjunct al liceului a fiului primarului PSD din Oprişor, Bogdan Alexandru.

Nemulţumirea profesorilor a plecat de la faptul că Bogdan Alexandru nu era profesor titular al liceului, acesta venind ca profesor de educaţie fizică de la Liceul "Lorin Sălăjan" din Drobeta Turnu Severin.

Astăzi, la sediul liceului auto s-a prezentat un inspector şcolar care a anunţat cadrele didactice că s-a revenit asupra deciziei, în funcţia de director adjunct fiind numit inginerul Ion Mateescu, titular al Liceului Auto. Potrivit unor surse, profesorul Bogdan Alexandru şi-ar fi dat demisia din funcţia de director adjunct în cursul zilei de ieri.

Profesorii au semnat marţi o petiţie prin care au cerut Inspectoratului Şcolar Mehedinţi să numească în funcţia de director adjunct un profesor titular al şcolii. Petiţia a fost semnată de 43 de cadre didactice dintr-un total de 54 de profesori. În cazul în care cererea acestora nu era soluţionată în mod favorabil, cadrele didactice erau hotărâte să intre de luni în grevă.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite