Liberalii din Mehedinţi sunt surprinşi de decizia decapitării conducerii organizaţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Mazilu, preşedintele PNL Mehedinţi
Liviu Mazilu, preşedintele PNL Mehedinţi

Liberalii din Mehedinţi sunt surprinşi de decizia decapitării conducerii organizaţiei PNL Mehedinţi. Romică Vâlcu, vicepreşedintele PNL Mehedinţi, numărul 2 în organizaţia judeţeană PNL, spune că nu îşi explică sub nicio formă ce s-a întâmplat în cadrul şedinţei de la Bucureşti.

El spune că nu a discutat deocamdată cu preşedintele PNL Mehedinţi, Liviu Mazilu.

"Nu îmi explic sub nicio formă, chiar nu am niciun fel de explicaţie, nu ştiu ce s-a întâmplat şi nu mi se pare corect. Nu am luat legătura cu Liviu Mazilu, are telefonul închis", ne-a declarat Romică Vâlcu.

În urmă cu două săptămâni, Liviu Mazilu şi-a dat demisia din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi explicând că are nevoie de timp pentru a-şi pregăti campania electorală. Acesta a declarat că va candida pe Colegiul II Mehedinţi la Senat. Dată fiind situaţia de faţă rămâne de văzut dacă mai rămâne în picioare candidatura lui Liviu Mazilu la funcţia de senator de Mehedinţi.

Conducerea lărgită a PNL a aprobat vineri demiterea din funcție a președinților filialelor liberale din Mehedinți și Dâmbovița, Liviu Mazilu, respectiv Gabriel Grozavu.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite