O pacientă de la Spitalul de Nebuni de la Gura Văii a fost descoperită înecată în Dunăre

0
Publicat:
Ultima actualizare:
cadavrul a fost văzut plutind pe luciul apei
cadavrul a fost văzut plutind pe luciul apei

O tânără, în vârstă de 20 de ani, a fost „pescuită" în această după-amiază de câţiva tineri care se aflau pe malul Dunării, în dreptul localităţii Gura Văii. În primă fază aceştia au crezut că este vorba de un manechin din plastic, însă când s-au uitat mai atent au observat că este un corp uman.

Primul care a descoperit cadavrul a fost un tânăr în vârstă de 14 ani care a zărit trupul pe luciul apei. „Eram pe marginea Dunării şi am văzut-o în buruieni. Era cu capul la suprafaţă. M-am speriat şi m-am dus să chem nişte băieţi care pescuiau pentru a-i chema şi pe ei să vadă. Eu am crezut că e manechin", a spus adolescentul care a zărit victima.

Ceilalţi băieţi, care au reuşit să o aducă la mal cu ajutorul unei undiţe, au identificat-o imediat ca fiind o pacientă de la secţia de Psihiatrie din Gura Văii, lucru confirmat şi de asistentele de la spital.  

Imediat la faţa locului au fost chemaţi poliţiştii şi pompierii.

„Detaşamentul de pompieri „Drobeta" a intervenit pentru scoatere unui cadavru din apele Dunării cu accesoriile din dotare. Cadavrul a fost agăţat cu cangea şi apoi l-am tras spre mal pentru a fi predat poliţiei pentru efectuarea cercetărilor. Din constatările efectuate am observat că victima nu are acte de identitate asupra ei. Este îmbrăcată în pantaloni de trening şi are un tricou", a declarat plutonier-adjutant Milică Tudorescu, şeful gărzii de intervenţie din cadrul ISU „Drobeta".

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Mehedinţi pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului, cercetările fiind continuate de poliţişti.

 

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite