Festivalul Internaţional de Şah PRO LOGOS a continuat la Drobeta Turnu Severin cu runda a 5-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Juniorii severineni sunt reprezentaţi de Uliu Sonia Maria (Drobeta Turnu Severin) care ocupă poziţia a 6-a cu 3 puncte şi de Mihart Bogdan (7 ani) poziţia 17-a cu 1 punct.

În Turneul A, Maestrul Internaţional Tarlev Konstantin a câştigat cu piesele negre în faţa Marelui Maestru Chirilă Ioan Cristian şi s-a instalat cu 4,5 puncte în fruntea clasamentului, la egalitate cu Maestrul Internaţional Miron Lucian Costin. Sunt urmaţi de un grup de 8 jucători cu 3,5 puncte, printre ei şi Maestrul Internaţional Ionescu Mihai, din Baia de Aramă.

În Turneul B, destinat jucătorilor cu coeficient ELO sub 2100 puncte locul 1 este ocupat de Pavel Sebastian Ionuţ de la CS Politehnica Iaşi cu 5 puncte din tot atâtea posibile, urmat de Bizovi Mihai din Republica Moldova, şi Suciu Dinu Simi CS Voinţa Satu Mare, Turlea Constantin CS Universitar Ploieşti şi Visan Alin Ionel din Drobeta Turnu Severin, toţi cu câte 4 puncte.

În Turneul C, destinat copiilor sub 12 ani, locul 1 este ocupat de Coticeru Dragoş Ionuţ de la CS Şah Club Galaţi cu 4,5 puncte urmat de Taga Ştefan de la  CSM Ploieşti, Stoian Stoian Georgian (Şah Club Oltenia) şi Bălan Briana Cleopatra (Şah Club Bistriţa)  cu 4 puncte.

 Festivalul continuă astăzi cu rundele a 6-a (de la ora 9) si a 7-a (de la ora 16), marţi cu runda a 8-a (de la ora 16) şi miercuri cu Runda a 9-a (de la ora 9).

Miercuri, la ora 14.30 are loc la festivitatea de premiere, în sala de joc de la Hotel Continental.

Primăria şi Consiliul Local Drobeta Turnu Severin împreună cu CS Gambitul Damei Ploieşti organizează la Turnu Severin  prima ediţie a Festivalului Internaţional de Şah PRO LOGOS, care se desfăşoară în perioada 3 - 8 august 2012.

La competiţie participă sportivi din 7 ţări: România, Serbia, Bulgaria, Moldova, Ucraina, Polonia şi Iran, dintre care 10 Mari Maeştri Internaţionali şi 15 Maeştri Internaţionali.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite