Canicula i-a scos pe oameni din casă, ştrandurile din Severin au fost luate cu asalt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
severinenii s-au răcorit cu apa din fântânile publice
severinenii s-au răcorit cu apa din fântânile publice

Canicula i-a scos duminică pe severineni din case. Cu mic cu mare s-au înarmat cu cele necesare pentru plajă şi au luat cu asalt ştrandurile. Cei mai mulţi au venit pentru a se bălăci, şi mai puţin pentru a se bronza. Au fost însă şi persoane care au preferat să iasă la un grătar şi să se adăpostească de soare la umbra copacilor din pădure în zona Vodiţa.

Canicula i-a scos pe severineni din casele lor, aceștia îndreptându-se în special către ștrandurile din zona Schela Cladovei. În timp ce unii au preferat ştrandul termal, alții au luat cu asalt ștrandul amenajat pe faleza Dunării.

Mulţi severineni s-au îndreptat şi spre staţiunea Băile Herculane ori spre Clisura Dunării, profitând de ultima zi liberă din weekend.

Cei care au rămas în oraş au preferat terasele de pe malul Dunării, iar alţii s-au răcorit pur şi simplu în fântânile publice din zona Portului.

Comercianţii de îngheţată şi de băuturi răcoritoare spun că vânzările s-au dublat în ultimele două zile, mulţi dintre ei rămânând fără marfă pe stoc.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite