Un muncitor a căzut de la 20 de metri în interiorul Catedralei ortodoxe aflată în construcţie din Drobeta Turnu Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
muncitorul a fost internat la spital
muncitorul a fost internat la spital

Un muncitor care lucra la pictura din interiorul Catedralei ortodoxe aflată în construcţie în Drobeta Turnu Severin a scăpat în această după-amiază ca prin minune cu viaţă.

Bărbatul a căzut de la o înălţime de 20 de metri de pe schela amenajată în interiorul catedralei. O echipă de muncitori lucrează la pictura de pe pereţii interiori ai lăcaşului de cult. Colegii de muncă ai bărbatului au refuzat să vorbească.

Doar o minune dumnezeiască a făcut ca bărbatul să scape cu viaţă, dată fiind înălţimea de la care a căzut. Muncitorul a suferit mai multe fracturi, care vor necesita mai multe zile de spitalizare.

Medicii de la SJA Mehedinţi i-au acordat primele îngrijiri medicale la faţa locului, după care pacientul a fost condus la Spitalul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi.

„A căzut de la 20 de metri, este conştient, stabil hemodinamic, tensiune bună, cooperant, prezintă o fractură femurală. S-a lovit de ceva în cădere şi a mai atenuat puţin impactul", a declarat medicul de pe ambulanţă, Mirela Gociu.

Nu este primul incident care se petrece la catedrala ortodoxă aflată în construcţie. În seara zilei de 26 iulie a.c., când o furtună puternică a lovit municipiul Turnu Severin, o schelă din lemn, de la exteriorul lăcaşului sfânt, a fost doborâtă de vânt şi în cădere a lovit o femeie care vindea pepeni verzi în apropiere.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite