AJOFM Mehedinţi va organiza mâine bursa pentru absolvenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto Arhivă
foto Arhivă

În vederea creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă în rândul absolvenţilor diferitelor instituţii de învăţământ, AJOFM Mehedinţi va organiza mâine, 28 septembrie 2012, începând cu ora 9,00, în Drobeta Turnu Severin, la sala de festivităţi a Colegiului Tehnic „Domnul Tudor", „BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENŢI".

Totodată, se va încerca organizarea de burse ale locurilor de muncă pentru absolvenţi şi la punctele de lucru ale instituţiei din Orşova, Strehaia, Baia de Aramă, Vânju Mare şi Cujmir. În vederea informării atât a celor interesaţi în mod direct ( şomeri, agenţi economici ) cât şi a opiniei publice din judeţ despre organizarea acestui târg de locuri de muncă au fost realizate materiale publicitare, invitaţii de participare, chestionare pentru solicitanţii de locuri de muncă şi angajatori.

„Pentru depistarea unui număr cât mai mare de locuri de muncă, dintr-o gamă cât mai diversă de meserii ( din diferite domenii de activitate ) şi care să fie oferite participanţilor la acest târg de locuri de muncă, salariaţii AJOFM Mehedinţi au contactat în ultimele săptămâni agenţii economici, acestora fiindu-le înmânată o invitaţie de participare la aceasta bursă şi un formular de ofertă de locuri de muncă vacante . În contextual socio-economic actual, în care criza economică a afectat puternic judeţul nostru, angajatorii care au locuri de muncă vacante au fost rugaţi să participe la această bursă a locurilor de muncă din judeţul Mehedinţi", a precizat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Sorin Marinescu.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite