Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți– 54 de firme au oferit peste 280 de joburi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
tinerii au participat în număr mare la bursa locurilor de muncă
tinerii au participat în număr mare la bursa locurilor de muncă

Absolvenții unei forme de învățământ care nu și-au găsit încă un loc de muncă, dar și alte categorii de persoane au avut șansa de a participa astăzi la „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți", ce s-a desfășurat la Colegiul Tehnic "Domnul Tudor" din Drobeta Turnu Severin.

Agenții economici au pus la dispoziția persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă o gamă variată de joburi, atât pentru persoane cu studii medii, profesionale, lucrători necalificați cât și pentru persoane cu studii superioare.

La Bursa locurilor de muncă s-au prezentat astăzi 54 de angajatori care au oferit 280 de locuri de muncă dintre care 7 pentru studii superioare, toate fiind de ingineri. De asemenea, au fost organizate burse în oraşele Baia de Aramă, Orşova şi Strehaia.

„Din cei 350-360 de agenţi economici pe care i-am contactat, 58 ne-au confirmat că vor participa, iar în sală au fost prezenţi 54 de agenţi economici, aceştia oferind un număr total de aproximativ 280 de locuri de muncă vacante, din care 7 s-au adresat persoanelor cu pregătire superioară. Pentru persoanele cu pregătire medie şi cei care nu au nicio calificare există locuri de muncă în construcţii, în industria prelucrătoare, prestări servicii, comerţ, alimentaţie publică, în domeniul asigurărilor, industrie uşoară. Noi am încercat să găsim locuri de muncă care să acopere o paletă cât mai diversă de profesii şi de meserii", a declarat Sorin Marinescu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Mehedinţi.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite