Poliţiştii de frontieră au prins o femeie cu peste 300 de litri de alcool la intrare în Drobeta Turnu Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
întreaga cantitate de alcool a fost confiscată
întreaga cantitate de alcool a fost confiscată

Poliţiştii de frontieră mehedinţeni  au confiscat în cadrul unei acţiuni desfăşurate pe linia combaterii contrabandei, evaziunii fiscale şi a traficului cu produse accizabile, 308 litri de alcool etilic de provenienţă sârbească.

Alcoolul aparţinea unei femei, din localitatea Comarnic, care nu avea documente de provenienţă a mărfii şi era destinat comercializării pe piaţa ilegală din judeţul Prahova.

„În cadrul unei acţiuni  desfăşurate pe linia combaterii traficului ilicit cu produse accizabile desfăşurate în dimineaţa zilei de 16.10.2012  poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin au oprit la un filtru organizat la intrarea în localitatea Schela Cladovei o persoană de sex feminin, conducătoarea  unui  autoturism Dacia despre care deţineau date că se ocupă cu traficul cu produse accizabile", a declarat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

La controlul autoturismului aparţinând lui G. Maria, în vârstă de 62 de ani, din localitatea Comarnic, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au depistat în interiorul acestuia cantitatea de 308 litri de alcool etilic pentru care aceasta nu avea acte de provenienţă.

Persoana în cauză a declarat că a cumpărat alcoolul  din localitatea Schela Cladovei cu suma de 1500 de lei cu scopul de a-l comercializa ilegal în localităţi din  judeţul Prahova.

Lui  G. Maria   i s-a întocmit  lucare penală pentru savârşirea infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fară a fi marcate sau marcate necorespunzător peste limita de 40 de litri de alcool etilic.

Întreaga cantitate de alcool în valoare de 4500 de lei a fost indisponibilizată în vederea  confiscării.

.                                           

                                     

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite