Un bărbat a fost lovit mortal pe trecerea de pietoni în Drobeta Turnu Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a fost spulberat joi seara pe trecerea de pietoni  de un bolid pe bulevardul Tudor Vladimirescu din Drobeta Turnu Severin, principala arteră de circulaţie din municipiu.

În urma impactului, victima nu a mai avut nicio şansă de supravieţuire. Echipajul de pe Ambulanţă a încercat minute în şir să-l resusciteze, dar din păcate decesul pietonului a fost în cele din urmă declarat de medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin.

„Am fost solicitaţi la un accident de circulaţie, un pieton a fost lovit de o maşină. Era în stop cardio-respirator, prezenta politraume incompatibile cu supravieţuirea: fractură de bază de craniu, cu fractură de coloană cervicală, cu fractură de torace, traumatism abdominal, cu traumatism de membre inferioare, fractură deschisă d efemur stâng, traumatism de membre superioare Am efectuat manevre de resuscitare timp de 24 de minute, l-au dus la spitalul judeţean unde s-au continuat manevrele de resuscitare timp de 25 de minute", a declarat medicul specialist Cosmin Gaşpăr de la SJU Mehedinţi.

Victima nu a avut niciun document asupra sa, astfel că oamenii legii nu au reuşit să-i stabilească identitatea. Bărbatul are în jur de 35 de ani şi după îmbrăcăminte se pare că lucra în construcţii, la faţa locului fiind găsite pe carosabil nişte ustensile şi o umbrelă.

„Eu l-am văzut acolo jos, nimeni nu a vrut să pună mâna să mă ajute de pe margine. I-am întrebat pe cei de la Ambulanţă dacă vor să-i ajut şi i-am ajutat. Ochii îi avea daţi peste cap, era o baltă de sânge jos, l-am pus pe targă. Medicii au spus că are două picioare rupte, au încercat să-l resusciteze dar nu credeau că mai pot face ceva pentru el", a povestit un martor ocular.

Conducătorul auto a declarat poliţiştilor că bărbatul i-a sărit pur şi simplu în faţă şi că nu a mai putut evita impactul. De altfel, în urma analizelor s-a stabilit că victima consumase o cantitate importantă de băuturi alcoolice. Pe numele acestuia, oamenii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

„În cursul acestei seri, în jurul orei 21,00, conducătorul autoturismului Volkswagen Touareg, înmatriculat provizoriu în Mehedinţi, care se deplasa pe bulevardul Tudor Vladimirescu în sensul de mers strada Smârdan către strada Kiseleff, la intersecţia cu strada Mihai Eminescu, nu a acordat prioritate de trecere unui bărbat angajat în traversarea străzii pe marcajul de trecere pentru pietoni, l-a acroşat cu partea frontală, accidentându-l mortal. Se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă", a precizat comisarul Viorel Stăncioiu de la Biroul Poliţiei Rutiere Mehedinţi.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite