Un bărbat din Strehaia a fost reţinut de poliţie pentru contrabandă cu ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ţigările de contrabandă au fost confiscate
ţigările de contrabandă au fost confiscate

Un bărbat din Strehaia a fost reţinut de poliţie pentru contrabandă cu ţigări şi alcool, în cursul zilei de astăzi urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Strehaia cu propunere de arestare preventivă

Bărbatul se afla de mai multă vreme în atenţia oamenilor legii, fiind cunoscut faptul că se ocupă cu contrabanda de ţigări.

 "Poliţiştii orașului Strehaia, sprijiniți de politiști  din cadrul Serviciului de Investigații Fraude al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinți, împreună cu poliţişti ai Biroului Investigații Criminale de la Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin şi Compartimentului Grupări al Serviciului Investigații Criminale, au desfășurat activități într-un dosar penal privind pe S. Alexandru, de 44 ani, din municipiul Drobeta Turnu  Severin, care este  cercetat  pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și deținere de produse accizabile nemarcate sau marcate necorespunzător în afara antrepozitelor fiscale sau comerciale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Strehaia, județul Mehedinți", a precizat Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

 În acest sens, s-au efectuat miercuri două percheziții la domiciliul  lui S. Alexandru, ocazie cu care au fost găsite și ridicate pentru continuarea cercetărilor un număr de 1.060 pachete țigarete ( 21200 țigarete), de proveniență Serbia și cantitatea de 12 litri alcool, tot de proveniență Serbia.

 În cauză s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și deținere de produse accizabile nemarcate sau marcate necorespunzător în afara antrepozitelor fiscale sau comerciale.

 Față de acesta  s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Strehaia cu propunere de arestare preventivă.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite