Poliţiştii au identificat autorii scandalului de la Obârşia de Câmp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci bărbaţi din comuna Cujmir sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, violare de domiciliul, distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice. Ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar astăzi urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Vînju Mare cu propunere de arestare preventivă.

În data de 5 august a.c., la ora 19.55, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Cujmir, au fost sesizaţi prin apelul unic de urgență 112, de un bărbat de 29 ani, din comuna Obîrşia de Cîmp, judeţul Mehedinţi, cu privire la faptul că la locuinţa lui N. Sorin, din aceeaşi localitate, a avut loc un conflict spontan la care au participat mai  multe persoane.

„Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinţi a dispus constituirea echipei operative, compusă din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului de Ordine Publică şi Secţiei 6 Poliţie Rurală Cujmir, care s-a deplasat la faţa locului, iar în urma cercetărilor efectuate a stabilit că un grup de tineri s-a deplasat în localitatea Obârșia de Câmp, județul Mehedinți, unde S. Ionuţ și Z. Marian, au lovit în zona capului pe partea vătămată Î. Daniel, provocându-i leziuni, după care au pătruns fără drept în curtea locuinţei lui N. Sorin, unde i-au adresat ameninţări cu acte de violenţă şi apoi împreună cu A. Remus, L. Ovidiu şi S. Marian au aruncat cu pietre şi corpuri contondente asupra unui autoturism ce aparţine lui T. Constantin, producându-i distrugeri în valoare de 2500 Euro, autoturism ce era parcat pe drumul public, tulburând grav ordinea şi liniştea publică", a precizat Lavinia Pescaru de la Biroul de Presă al IPJ Mehedinţi.  

Î. Daniel a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Drobeta Turnu Severin, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Faţă de S. Ionuţ din comuna Dîrvari, judeţul Mehedinţi și Z. Marian, din comuna Braniște au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de loviri sau alte violenţe, violare de domiciliu, ameninţare, distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, iar faţă de A. Remus, S. Marian şi L. Ovidiu, toţi din comuna Dîrvari, au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

Toți cei cinci suspecți au fost reținuți de către organele de poliție pe bază de ordonanţă pentru 24 ore, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Vînju Mare cu propunere de arestare preventivă.

Comisarul şef Marian Ciobotea, şeful Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investgaţii Criminale a precizat că Z. Marian este autorul şi altor fapte comise cu violenţă. Acesta a mai fost cercetat pentru comiterea infracţiunilor de  ultraj contra bunelor moravuri  și tulburarea ordinii și liniștii publice, și ultraj. În data de 3 iunie a.c., T. Marian împreună cu alte persoane a produs un scandal într-un loc public.

Pentru faptele cu violenţă, comise la data de 03.06.2012, faţă de Z. Marian  a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătoriei Vânju Mare, care a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 29 de zile.

De asemenea, în seara de 26.10.2011, Z. Marian, împreună cu altă persoană, a tulburat liniştea şi ordinea publică, adresând expresii jignitoare lucrătorilor Secţiei de Poliţie numărul 6 Cujmir, în cauză întocmindu-se dosar penal pentru infraţiunile de ultraj contra bunelor moravuri  și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite