Un tânăr din Gruia-Mehedinţi a violat un copil de nouă ani, după ce l-a legat la mâini şi la picioare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor
Poliţia continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor

Un copil de nouă ani din comuna Gruia, judeţul Mehedinţi, a fost violat de un vecin de-al său, Manolică Gagiu, de 36 de ani.  Bărbatul se află acum în arestul IPJ Mehedinţi pentru o perioadă de 29 de zile.

 Din probatoriul administrat în cauză până în acest moment al urmăririi penale, procurorii au stabilit că în data de 18 iulie a.c. , în jurul orei 15,30, l-a constrâns pe minorul Lupu Dumitru, în vârstă de 9 ani, să întreţină relaţii sexuale.

"După ce l-a luat cu forţa de pe stradă l-a dus în locuinţa sa din comuna Gruia, unde l-a imobilizat, legându-l de mâini şi de picioare şi i-a aplicat o lovitură în jurul ochilor şi la gură, după care bărbatul i-a făcut sex oral minorului", precizează Fănică Cercel, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Judeţean Mehedinţi.

Manolică Gagiu a fost prezentat joi magistraţilor Tribunalului Mehedinţi care au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 29 de zile.

Bărbatul a mai avut de-a face cu oamenii legii, însă era cercetat pentru comiterea unui furt. Urmează ca anchetatorii să stabilească dacă bărbatul suferă de afecţiuni psihice.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii penale.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite