Poliţiştii de frontieră au confiscat 200 de litri de alcool etilic de provenienţă sârbească

0
Publicat:
Ultima actualizare:
alcoolul a fost confiscat
alcoolul a fost confiscat

Poliţiştii de frontieră orşoveni au confiscat în cadrul unei acţiuni desfăşurate pe linia combaterii contrabandei, evaziunii fiscale şi a traficului cu produse accizabile, 200 litri de alcool etilic de provenienţă sârbească.

Alcoolul aparţinea unei persoane din municipiul Arad, care nu avea documente de provenienţă a mărfii şi era destinat comercializării pe piaţa ilegală din acest judeţ.

„În cadrul unei acţiuni  desfăşurate pe linia combaterii traficului ilicit cu produse accizabile desfăşurate în seara zilei de 21.10.2012  poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Orşova au oprit  la un filtru organizat la intrarea în localitatea Bahna pe conducătorul unui  autoturism Opel despre care deţineau date că se ocupă cu traficul cu produse accizabile", a precizat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

La controlul autoturismului aparţinând lui S. Cristian, în vârstă de 34 de ani, din localitatea Arad, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au depistat în interiorul acestuia cantitatea de 200 litri de alcool etilic, pentru care acesta nu avea acte de provenienţă.

Persoana în cauză a declarat că a cumpărat alcoolul  din localitatea Gura Văii, cu suma de 1000 de lei, cu scopul de a-l comercializa ilegal în localităţi din  judeţul Arad.

Lui  S. Cristian  i s-a întocmit  lucare penală pentru savârşirea infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fară a fi marcate sau marcate necorespunzător peste  limita de 40 de litri de alcool etilic.

Întreaga cantitate de alcool, în valoare de 3500 de lei, a fost indisponibilizată în vederea  confiscării.

.                                            

                           

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite