GALERIE FOTO Un tânăr din Jiana s-a omorât de dorul soţiei, plecată la muncă în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avea doar 35 de ani şi toată viaţa înainte. Şi cu toate astea a ales să pună punct vieţii din cauza neînţelegerilor cu soţia, plecată de câteva luni în Italia.

Nicolae Spânu, din Jiana, a fost găsit astăzi spânzurat de un vecin. L-a văzut pe Nicu agăţat cu un cablu electric de un stâlp chiar în dreptul porţii. Din păcate nu a fost nimeni prin preajma atunci când şi-a pus ştreangul pentru că locuia doar cu mama sa, care este paralizată de mai multă vreme.

Vecinii săi povestesc că necazurile lui Nicu au  pornit de când soţia sa a plecat împreună cu fiul lor de cinci ani în Italia. Nu a putut să se împace cu ideea că fiul şi soţia sa trăiesc departe de el. De dorul lor a plecat în Italia unde a rămas o lună de zile, dar se pare că din cauza certurilor cu soţia a ales să se întoarcă în ţară în urmă cu o săptămână. Aseară, pe la ora 22,00, după cum povesteşte o vecină, Nicu Spânu a vorbit la telefon cu soţia sa. „Nu ştiu ce-o fi vorbit cu nevastă-sa, dar cu siguranţă s-a supărat rău. Ceva i-a spus că săracu îşi puse ştreangul", povestea o vecină, care venise la casa decedatului. Despre vecinul lor, oamenii spun că acesta era vrednic şi că toată lumea din comună venea la el să-şi spele maşina ori covoarele.

„Era un băiat bun. Am auzit că i-a plecat nevasta în Italia cu copil cu tot, că s-a certat cu ea. El a venit de vreo săptămână aici la ţară. Când trecui cu bicicleta la deal, vecinul ăsta de-l găsi acolo îmi spuse. Veni salvarea de la Vânju Mare, dar n-avură ce să-i mai facă, era negru la gât. Poliţaiul îmi zice să-l iau în braţe şi să-l dau jos acolo", a spus un localnic din Jiana.

image

Poliţia a efectuat cercetări la faţa locului, iar corpul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

„În data de 22 septembrie, am fost sesizaţi prin intermediul SNAU 112 cu privire la faptul că un tânăr din localitatea Jiana a fost găsit decedat în curtea locuinţei sale. Ne-am deplasat la faţa locului, am găsit un tânăr de 35 de ani spânzurat de un stâlp din curtea locuinţei sale. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor decesului, iar cadavrul bărbatului va fi transportat la morga Spitalului Judeţean pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea exactă a cauzelor decesului", a precizat agentul Mihai Olteanu de la Postul de Poliţie Jiana.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite