Conducere nouă la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Mehedinţi. Noul inspector şef este colonelul Crinel Zaharescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
jandarmii mehedinţeni au şef nou
jandarmii mehedinţeni au şef nou

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Mehedinţi are o nouă conducere, după ce fostul comandant, colonelul Vasile Erceanu a fost împuternicit pe o perioadă de maxim şase luni, comandant al Şcolii de Aplicaţie pentru  ofiţeri ,,Mihai Viteazul" a Jandarmeriei Române.

Printr-un Ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, primul adjunct al inspectorului şef, colonelul Nelu Crinel Zaharescu, a fost împuternicit inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi, pe o perioadă de maxim şase luni.

 Colonelul Crinel Zaharescu şi-a început cariera de ofiţer în 1991 la U.M. 0903 Bacău, unde a fost comandant de pluton. Apoi, a ocupat pe rând funcţiile de comandant de companie şi ofiţer în statul major la U.M. 0836 Bacău (operaţii).

 În 1998 a revenit la Drobeta Turnu Severin ocupând poziţia de ofiţer în statul major la U.M. 0524 (pregătire cadre şi operaţii), iar în perioada 2002 - 2003 cea de comandant detaşament mobil la aceeaşi unitate. Din anul 2003 şi până în 2005 a fost adjunct al comandantului pentru ordine publică, iar din 2005 este prim adjunct al inspectorului şef al IJJ Mehedinţi.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite