O asistentă socială de la Primăria Gogoşu a fost prinsă în timp ce primea 400 euro mită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
primăria Gogoşu
primăria Gogoşu

O funcţionară de la Primăria Gogoşu a fost prinsă în flagrant în timp ce primea mită de la un localnic suma de 400 de euro în schimbul efectuării demersurilor pe lângă alţi funcţionari din cadrul primăriei, în vederea aprobării documentaţiei necesare acordării indemnizaţiei de creştere a copilului.

Potrivit unui comunicat de presă al DGA Mehedinţi, ieri, 27 septembrie a.c., in jurul orei 13,00, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) - Biroul Judeţean Anticorupţie (B.J.A.) Mehedinţi, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, cu sprijinul Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (D.G.I.P.I.) au prins-o in flagrant pe P. I., asistent social în cadrul Primăriei comunei Gogoşu, judeţul Mehedinţi, în timp ce primea de la un cetăţean suma de 400 Euro, cu titlu de mită.

Flagrantul a fost realizat in baza denunţului cetăţeanului C. D. L. depus la data de 4 septembrie a.c., la B.J.A. Mehedinţi. Acesta sesiza faptul că asistenta socială i-a pretins suma de 1700 lei sau 400 Euro, în schimbul efectuării demersurilor pe lângă alţi funcţionari din cadrul primăriei, in vederea aprobării documentaţiei necesare acordarii indemnizaţiei de creştere a copilului.

Celei în cauză i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de influenţă, faptă prevazută şi pedepsită de art. 257 Cod Penal.

În cauză se efectuează cercetări, fiind dispusă măsura interdicţiei de a părăsi ţara.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite