UPDATE VIDEO Mircia Gutău, fostul primar din Râmnicu Vâlcea, va fi eliberat condiţionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Mehedinţi a decis astăzi să respingă recursul formulat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie faţă de decizia luată de Judecătoria din Drobeta Turnu Severin de a-l elibera condiţionat pe fostul primar.

UPDATE  Mircia Gutău a fost eliberat din penitenciar, în această după-amiază, în jurul orei 16,40. „Am intrat la închisoare nevinovat (...) Deocamdată, îmi iau o pauză. Am lipsit doi ani de acasă. Vreau să stau cu familia şi, după o lună de zile, voi face dezvăluiri importante (...) Mircia Gutău a fost domn, şi când a fost împărat, şi când a fost deţinut. Adevărul a ieşit până la urmă la iveală”, a declarat la ieşirea din închisoare fostul edil. (Ionela Ancuţa)

Procesul fostului edil a fost aşteptat cu sufletul la gură de zecile de simpatizanţi veniţi din Vâlcea să-l susţină.

Gutău ar putea fi chiar de astăzi un om liber, imediat ce decizia magistraţilor mehedinţeni va ajunge la penitenciar.

În faţa magistraţilor, Gutău s-a arătat încrezător în şansele sale de a fi eliberat: "Astăzi e ziua mare a Sfintei Cruci. Am credinţa că bunul Dumnezeu mă va sprijini. Voi dovedi această eroare judiciară",a spus Gutău.

Fostul primar din Râmnicu Vâlcea a fost a fost susţinut astăzi de zeci de persoane la Tribunalul Mehedinţi. Printre acestea, s-a aflat şi soţia sa, care a declarat că va lupta pentru ca cei care i-au făcut rău edilului să plătească.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite